La granja

La granja l’hem aixecat durant l’any 2012, a partir d’escoltar els que en saben més i de visitar altres granges ja establertes. Amb molta il·lusió i una gran dosi d’autoconstrucció. Amb l’ajuda física i moral d’amics i familiars, sense la qual encara estariem a les beceroles… Ha sigut un any intens d’emocions i aprenentatge fins a arribar a poder obrir les portes del nostre “Niu d’Ous”.

Així doncs, a la granja hi tenim tres galliners, dissenyats i construits a partir de reutilitzar mòduls prefabricats de tipus “barracons d’obres”. En cadascún d’aquests espais, les gallines hi troben aixopluc, dormen, mengen, beuen i posen els ous. Durant el dia, tenen accés lliure als patis exteriors, on poden relacionar-se, fer exercici, banys de sorra, pasturar… Cada galliner disposa de dos patis i les gallines van rotant: mentre habiten un d’ells, l’altre pati reposa i es regenera per acollir-les més endavant. A més del que elles puguin menjar pels patis, els donem pinso ecològic certificat pel Consell Català de la Producció Agraria Ecològica (CCPAE).

També hi ha un altre espai a la granja, el Centre de Classificació. Es la sala on portem cada dia els ous un cop recollits i procedim a la seva selecció, marcatge, classificació i embalatge. Aquí ens preocupem per tenir cura de mantenir unes condicions higièniques adequades per garantir la màxima qualitat dels nostres ous.

Si voleu saber més sobre com fem i desfem, no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres.